Türk Demokratik Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Şeval Nuredin, Kuzey Makedonya Başbakanlığı’nda Başbakan Kabine Şefi Vladimir Nelovski ile bir araya geldi. Görüşmede ülkedeki son siyasi gelişmelerin yanı sıra Üsküp ve yerel düzeyde yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Türk Demokratik Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Şeval Nuredin, dün Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda Başbakan Kabine Şefi Vladimir Nelovski ile görüştü.

Gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin açıklamada bulunan Nuredin, görüşmenin verimli geçtiğini belirterek, son siyasi gelişmelerin yanı sıra Türk toplumunu ve ülkeyi ilgilendiren önemli konuların ele alındığını ifade etti.

Nuredin, özellikle Üsküp ve yerel yönetimler düzeyinde yapılması gereken çalışmalar üzerinde durulduğunu belirterek, önümüzdeki dönemde farklı belediyelere ziyaretler gerçekleştireceklerini söyledi.

Nuredin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Görüşmemizde son siyasi gelişmelerin yanı sıra devletimizi ilgilendiren önemli konuları ve özellikle Üsküp ile yerel düzeyde yapılması gereken çalışmaları ele aldık.”

Önümüzdeki dönemde Üsküp Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere farklı belediyelere ziyaretler gerçekleştireceklerini belirten Nuredin, yerel düzeyde yürütülecek çalışmalarla vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerine yönelik somut adımlar atmaya devam edeceklerini kaydetti