Çayır Belediyesi tarafından bugün, belediye bünyesinde eğitim veren ilkokul ve anaokullarına hava temizleme cihazlarının kurulumu başarıyla tamamlandı. Çocukların sağlığının korunması ve eğitim kurumlarındaki koşulların iyileştirilmesi amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında önemli bir adım atıldı.

Proje çerçevesinde, “İsmail Kemali”, “Hasan Priştina”, “Liriya” ve “Tefeyyüz” ilkokullarının yanı sıra “Fidani” ve “Snejana” anaokullarına toplam 6 adet modern hava temizleme cihazı yerleştirildi. Böylece çocukların gün boyu bulunduğu alanlarda daha temiz ve sağlıklı bir hava ortamı sağlanmış oldu.

Cihazlar, Hükümet ile gerçekleştirilen kurumsal iş birliği kapsamında Çayır Belediyesi’nin kalıcı kullanımına sunuldu. Yetkililer, çocukların sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim almasının her zaman öncelik olduğunu vurguladı.

Advert