Merkez Jupa bugün, üç önemli günün bir araya geldiği anlamlı bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Merkez Jupa Belediyesi’nin kuruluş yıldönümü, “Mustafa Kemal Atatürk” İlköğretim Okulu’nun kuruluş yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı aynı gün içinde kutlanarak halkı bir araya getirdi.
Törene Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbraim, belediye çalışanları, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Kutlamalar, “Mustafa Kemal Atatürk” İlköğretim Okulu’nda düzenlenen kültür ve sanat programıyla başladı.
Öğrencilerin sahnelediği şiir dinletileri, halk dansları ve müzik performansları izleyicilerden büyük alkış aldı. Sanatsal gösterilerin ardından okul bahçesinde düzenlenen spor etkinlikleriyle kutlamalar devam etti.