Kalkandelen'deki Saat Kulesinin Onarımı Çok Yakında Başlayacak

Kasami: "Güzel bir haberi de paylaşmak isterim: Saat Kulesi projesi, gerekli izinlerin alınması ve Konya Belediyesi ile sağlanan iş birliği sayesinde çok yakında başlayacaktır".

Makedonya - 29-04-2026 17:34

Kalkandelen Belediye Başkanı Bilal Kasami, katıldığı Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulundan güzel haber paylaştı. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada:

“Bugün, Türk Dünyası Belediyeler Birliği temsilcileri ve farklı şehirlerden belediye başkanlarının katıldığı bir forumda yer almaktan büyük memnuniyet duydum. 

Kalkandelen için bu tür toplantılar, mevcut iş birliklerini güçlendirmek ve yeni projeleri somutlaştırmak adına önemli bir fırsattır.

Kalkandelen her geçen gün değişiyor; altyapıya yapılan yatırımlar, ekonomik gelişim ve iş dünyası için daha elverişli bir ortam sayesinde ilerlemeye devam ediyor. Bu forumda fikirlerimizi sunduk ve güçlü kültürel ve geleneksel bağlarımıza dayanarak Türk belediyeleriyle ortaklığa hazır olduğumuzu vurguladık.

Güzel bir haberi de paylaşmak isterim: Saat Kulesi projesi, gerekli izinlerin alınması ve Konya Belediyesi ile sağlanan iş birliği sayesinde çok yakında başlayacaktır.

Vatandaşlarımız için daha fazla fırsat sunan, daha gelişmiş bir Kalkandelen için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz.”

Günün Diğer Haberleri