Başbakan Mitskovski, Makedonya’yı istikrarsızlaştırmalarına izin vermeyeceğiz

Başbakan Hristiyan Mitskovski, “Makedon bayrağına yapılan saldırıları kınıyorum. Daha önce biz duyurmuştuk, bazı çıkar grupları agresif bir şekilde yolsuzluklardan, kriminal ile elde etikleri malları korumak için böyle planlar yapılmakta.

Gündem - 29-11-2024 14:39

Başbakan Hristiyan Mitskovski, “Makedon bayrağına yapılan saldırıları kınıyorum. Daha önce biz duyurmuştuk, bazı çıkar grupları agresif bir şekilde yolsuzluklardan, kriminal ile elde etikleri malları korumak için böyle planlar yapılmakta. Bu tür provokasyonlar devam edecek. Biz bunlara karşılık vermek için hazırız. Makedonya’yı istikrarsızlaştırmalarına izin vermeyeceğiz” dedi. 

Mitskovski, “Vatandaşlardan da bu oyunlara gelmemelerini ve sağduyulu davranmalarını isterken, suça karışan herkesin hesap vereceğini bilmeleri gerektiğini” söyledi. 

Günün Diğer Haberleri